Autor 1

Bun venit dragă vizitator pe pagina mea!

Sunt bucuros că ai găsit timp să deschizi această pagină și profitând de această ocazie vreau să spun câteva cuvinte despre mine.

Mă adresezi celor care sunt independenți în decizii, predispuși să gândească pozitiv, au simțul umorului cu doză moderată de auto-critică, celor cu responsabilitate majoră și conștiință civică curată cu capacitatea de a gândi creativ și adecvat în situațiile dificile, persoanelor bine echilibrate din toate punctele de vedere ce nu pot fi influențate și manipulate de caracterul de masă a mulțimii și populismului gol, celor care pot cu ușurință resping modul stereotipic de gândire, naivitatea si stupiditatea, celor insistenți și harnici care știu a munci pentru performanțe fără a visa sa devină milionar peste noapte doar din vise, celor pentru care valorile apriori sunt: sănătatea, dragostea, prietenia, familia și copii.

În special pentru cei care în prezent au probleme de ordin personal, sunt fără un loc de muncă și sunt impuși de situație să efectueze alte activități pentru ași câștiga existența, care nu le convine situația din societate și nu mai pot suporta rutina și monotonia de zi cu zi, pentru cei care au obosit de gândul cum să-și hrănească familia și să achite datoriile și pentru cei care au obosit de analfabetismul și inteligenta redusă a unor functionari publici si a superiorilor săi, celor care au decis să schimbe ceva în viața sa pentru a realiza succese și a folosi potențialul său creativ – anume vouă în primul rând sunt dedicate comentariile, interviurile, explicațiile, eseurile, notițele și publicațiile mele, în care, cred o să găsiți răspunsuri la întrebările voastre.

Celor care nu se asociază cu cei menționați le spun: Nici o dată nu-i târziu să te realizezi.

Despre autor

Nascut in satul Boghiceni, raionul Hincesti (Cotovschii) regiunea centru a Republicii Moldova. In clasele superioare avea o pasiune deosebita fata de constructia aparatelor de radio si televiziune, astronomie, pictura si actorism.

Insa dupa serviciul militar in armata sovietica prioritatile au fost schimbate diametral opus. Dupa absolvirea scolii de comert a fost inmatriculat la facultatea de economie a comertului a Universitatii de Stat din Moldova. Dupa absolvirea universitatii a activat in mai multe structuri de stat si comerciale dintre care Directia de control si revizie a Ministerului finantelor, director financiar la Asociatia de producere a vinului si sampaniei „Basarabia”, Inspectia fiscala, manager economic liceul „Prometeu”, Presedinte Corporatia „Moldova-Siberia” din Novosibirsk, Rusia, IM moldo-rusa „Oberon”, Institutul de Economie Finante si Statistica a Academiei de Stiinte din Moldova – sef centru stiintific, vicedirector pe stiinta, director interimar, IDIS „Viitorul” expert economic, a fondat si a condus mai multe intreprinderi SRL „Euro-International”, „Rico”, „Geocost – GFS”, „FaCost”, „Carbon-Shungit”.

A colaborat pe parcursul a mai mult de 14 ani cu pietele financiare internationale cum ar fi IG-Index, Alpari, NYSE si altele

In anul 2000 a sustinut teza de doctor in economie cu tema „Corelatiile dintre sistemului impozitar si eficienta activitatii de antreprenoriat”.

In prezent efectueaza investigatii si cercetari in cadrul tezei de doctor habilitat cu tema „Consecintele impactului financiar asupra sferei sociale”

In anul 2009 a absolvit cu succes facultatea de Psihologie la specialitatea „Psihologia aplcata” cu calificarea „Psiholog practic”. A urmat mai apoi mai multe cursuri de specializare din psihologie cum ar fi Terapia narativa, Hipnoza ericsoniana, Coaching, Metoda Jose Silva, altele.

A activat in mai multe institutii de invatamant superior inclusiv, Academia de Studii Economie din Moldova, Academia de Administrare Publica de pe langa Presedintele Republicii Moldova, Institutul de Formare Continua.

A elaborat unele cursuri universitare cum ar fi Metode şi Tehnici Fiscale, Relaţii Monetare-financiare Internaţionale, Tranzacţii Bursiere, Pieţele Financiare, Pieţe de Capital, Politica Monetară, Management Financiar, Planificarea Business-ului, Finantele Intreprinderii, care au fost predate studentilor.

Pe parcursul activitatii a urmat diferite cursuri specializate de instrurie, training-uri, seminare de formare practica si fundamentala si calificare performanta la Moscova, Bucuresti, Praga, New-York, Ankara, Milano, Londra, St-Petersburg, Novosibirsk, Tokio.

A elaborat peste 100 de publicatii stiintifice, cateva monografii, mai multe studii aprofundate din economie, finante, management si sfera sociala, peste 300 de comentarii si analize. A participat la mai multe mese rotunde si conferinte stiintifice si practice nationale si internationale in Moldova si peste hotare.

Vorbeste romana, rusa, engleza, spaniola, italiana

0

One comment on “Autor

  1. Reply Владимир Пономаренко apr. 12, 2013 12:08

    Уважаемый Георгий Костандаки!!! Российский Бизнес Канал поздравляет Вас с Днем Рождения. Желаем от всей души успехов в труде и личной жизни, здоровье и новых достижений, и конечно удачи в нелегком труде. Выражаем Вам нашу глубокую благодарность за сотрудничества с нами и надеемся, что Ваши комментарии и анализ, как эксперта международного уровня, поможет многим правильно формировать взгляды на жизнь, а чиновникам определить свои решения.

Leave a Reply