Asta este demnitate dle ministru A.Năstase?

Asta este demnitate dle ministru?
Mai pot avea încredere?
Dacă faceți repost, lumea va cunoaște eroii săi.
Cum nu trebuie să se comporte un actual ministru?
Este important ca fiecare să cunoască așa cazuri despre actualii. Dă-i moldoveanului post înalt ca să vezi ceea ce nu-ți poți imagina în realitate.
7 ani sunt cei mai importanți în educație, reflectă toată viața persoanei. Am și video înregistrarea, dar o las pentru istorie ca copii mei să știe cum nu trebuie să se comporte.
Ce să vă spun, nici nu știu cum să-mi exprim nedumerirea față unele persoane. Pe dl A. Năstase îl cunosc de mulți ani, l-am ajutat când a trebuit, am colaborat, am protestat împreună, am participat împreună la emisiuni explicând cetățenilor situația pe acele vremuri, am elaborat rezoluții pentru proteste, mai pe scurt, etc.
Era cam vre-o ora 12:42 la mijlocul zilei, azi, 04 septembrie, 2019, chiar la intersecția Șt. cel Mare cu Armenească, imediat la colțul MAI. Dl ministru al MAI, A. Năstase, traversa strada Armenească dinspre Procuratura Generală, iar eu eram stăteam la intersecție, chiar față în față cu el la doar 10 metri. La 2 metri de mine eu îl salut, ”Buna ziua dl ministru, repetând, Andrei buna ziua”, deoarece ne cunoaștem foarte bine. Dumnealui grăbit, mă privește direct în ochi neputându-i rupe de la mine, traversând strada, la doar jumătate de metru lângă mine, întoarce capul într-o parte și începe a fugi spre intrarea de la minister. Cine dorește, poate să se convingă să consulte camerele de supraveghere a ministerului și a magazinelor de la acea intersecție.
Am rămas pătrat de așa atitudine sau comportament. Chiar sincer am vrut să-i spun direct despre solicitarea mea de a mă susține.
Apuneți voi, prieteni, eu sunt chiar șocat de așa ceva, de lipsa bunului simț, a eticii morale, poate a inculturii, nu pot să-mi explic așa ceva.
Ce să zic, să fie sănătos, nici nu mă mai interesează ce gândește, chiar dacă l-am promovat, am ținut discursuri printre oameni ca să-i voteze, inclusiv chiar dacă m-am retras din cursa electorală în folosul dânsului.
Una este clar, lipsa înțelepciunii și eticii morale, inclusiv comportamentul deviant, nu se poate înlocui/completa cu nimic, chiar nici cu răcnetele și lozincile ”Vrem țara înapoi”, ”Jos mafia”, ”Noi suntem poporul”.
Păcat.
Dar, va sosi un timp că o să se adreseze din nou. Degeaba te stropșești și te dai atât de vajnic, asta nu-ți adaugă în debit înțelepciune și inteligență.
În scurt timp totuna va trebui să ne așezăm să discutăm.

0

Leave a Reply