Riscul catastrofei aeriene, care putea să se soldeze cu moartea a 140 de pasageri pe aeroportul din Chișinău

A trecut mai bine de o săptămână de când s-a făcut publică amenințarea unui posibil tragic accident aviatic, 23 august, 2019 (https://unimedia.info/ro/news/49c7511958c988b2/in-republica-moldova-era-cat-pe-ce-sa-se-produca-o-catastrofa-aviatica-o-aeronava-cu-140-de-pasageri-la-bord-la-un-pas-de-a-se-ciocni-cu-un-avion-de-mici-dimensiuni.html)  , care din fericire nu s-a întâmplat. Am avut timp suficient de a face o mică investigație prin metodele mele și pătrunzând prin fisurile închise ale guvernării, care cu orice preț ascund acest incident.

Răspund tuturor oamenilor răi, care mă acuză în privat și public. Da, a avut loc un așa incident, care doar printr-o minune nu s-a soldat cu moartea a 140 de oameni, pasageri ai unei nave care zbura de-asupra aeroportului spre aterizare.

Vina o poartă nu companiile aeriene, după cum încearcă guvernanții să o plaseze, ci strict pe actualii guvernanți, care au scăpat hățurile din mâini.

Băieți, aici nu este PMAN, unde se scanda și striga lozinci populiste și aiurea. Aici este pusă în joc viața oamenilor, pasagerilor, care nu poartă nicio vină pentru prostia voastră și incompetență.

De ce nici o sursă ”liberă și independentă”  TV, radio, etc., afiliată politic lui Dodon, și guvernării nu ne spun nimic?

De ce responsabili ai acestui domeniu  tac, iar guvernarea îi acoperă și mușamalizează acest incident foarte gra, periculos?

Oare oamenii nu trebuie să cunoască și să ceara să fie protejați?

Pentru ce oamenii achită taxe aeroportuare, impozite, taxe impozitare?
Oare cât lumea aceasta va mai fi amenințată, fără ca să știe că la orice pas poate fi omorâtă din prostia și incompetența celor ce conduc cu instituțiile statului?

Oare cât omul din Moldova va fi amenințat la fiecare pas?
Cât timp cetățenii vor mai  avea de suferit din cauza conducerii?

Oare mai este posibil ca omul să fie sigur pe acest teritoriu cu titlul de RM?

De ce… de multe, foarte multe ori, întrebări fără răspuns, cel puțin încă mulți ani înainte.

0

Leave a Reply