Stat banditesc condus de hoți și nebuni în tot timpul

 

Jecmăneala sau stoarcerea banilor din buzunarul oamenilor este la ordinea de zi cu și mai mare putere și impertinență.

Costul direct al trecerii unui teren de pe o persoană pe alta poate ajunge de la 15000 lei la 40 mii lei. Iar costurile legate de aceasta pot atinge și 3000-5000 euro, dacă luăm timpul și deplasările de peste hotare încolo și înapoi.

Aceasta s-ar justifica, dacă ar fi vorba despre 10-15 Ha de teren. Dar când este vorba despre 0,5 Ha de teren, în condițiile când un Ha costa între 1000-2000 euro, nici nu face să cheltui bani, lași așa cum este și gata.

Pentru ca să documentezi o cotă parte de teren și să-l treci după soț/soție, în cazul decesului unuia dintre soți, în realitate, trebuie să faci vre-o 25-40 drumuri la cadastru, vre-o 35-50 de vizite la notar, trebuie să obții vre-o 50-100 de documente de la Agenția Servicii Publice, cu vizitele respective în număr de vre-o 30.

Toate acestea necesită drumuri în fiecare zi, rânduri de 3-6 ore în fiecare zi. Dacă soții mai au și 2 copii și aceștia se află peste hotare, atunci ei trebuie să cumpere bilete dus-întors vre-o 3 ori pe parcursul unui an de zile, pentru ca să pună semnături pe documente absolut inutile, să fie prezenți.

Tot acest marasm și bătaie de joc de propriii cetățeni poate fi realizat în cel mai scurt timp 9-12 luni, asta în regim de urgență, dar dacă așa, atunci de la un an în sus și mai mult.

Toate acestea se fac, presupun intenționat pentru a scoate bani din bieții cetățeni.

Oameni buni, dacă îi lăsăm în continuare așa, o să ne lase fără nimic, vor goli acest stat totalmente de oameni. Este clar că scopul lor acesta și este, lumea să lase tot și să pună ei mâna pe averi.

Dar vreau să le aduc aminte:
Nebunilor, nu veți lua cu voi nimic, iar la judecată va trebui să apăreți fără bagajele cu bani, case de milioane de dolari sau cu mii de Ha de pământ. O să veniți în fața Domnului goi, proștilor.

0

Leave a Reply