Către Guvern! Nu permiteți majorarea tarifelor

Mișcarea PRO se adresează pe toate căile către Guvern și personal către doamna prim-ministru, Maia Sandu.

Nu permiteți majorarea tarifelor la gaz și electricitate. Acestea vor provoca un lanț de scumpiri la toată infrastructura comunală și de transport, cel puțin la 55-60% din producția autohtonă va fi afectată și impusă să majoreze prețurile.

Se va provoca un lanț valoric de reducere a nivelului de trai și înrăutățire a sărăciei.

Nivelul prețurilor va înregistra creșteri sporite, iar cursul leului va înregistra șocuri, astfel efectele se vor răsfrânge asupra pieței valutare, etc.

Majorarea de prețuri și tarife nu este cea mai bună soluție. Există și alte căi.

Noi solicităm să acceptați o audiență, în timpul căreia vom aduce argumente și vom propune unele soluții alternative, dar mult mai eficiente.

Suntem dispuși de a veni în orice clipă cu recomandări și sfaturi, utile în sensul bunei administrări ai proceselor legate de interconexiunile și dependențele elementelor/componentelor sectorului real al economiei și amortizarea efectelor  financiar-economice și sociale.

Creșterea de tarife la resursele energetice și, nu numai, sunt provocate de grupări,  cartele financiare și importatori din umbră, care vor cu orice preț să vă compromită ca echipă de guvernare, iar ei să-și mențină influența cu orice preț asupra proceselor de dezvoltare a unei economii normale, libere fără elemente criminale.

Sperăm ca această adresare să ajungă până la dumneavoastră, iar presa să facă tot posibilul pentru aceasta.

0

Leave a Reply