Un fost prieten nu ţi-a fost prieten niciodată…

Mai există masă critică încă pentru a duce adevărul la urechile oamenilor și a schimba totul din rădăcini.

Înainte mai treceam cu vederea, dar în ultimul timp, cam de un an, de când categoric am decis intoleranță față de cei mincinoși, aroganți, înșelăciune, viclenie, falșitate, lăcomie, folos personal, scopuri necinstite, etc., am blocat aici, în facebook, cam vre-o 700 de persoane, iar încă vre-o 1000 m-au blocat ei pe mine. Cu referință la cei ce continuă să mă blocheze, vă mulțumesc că v-ați dezlegat de mine. În toate cazurile la mijloc stă adevărul și cuvântul spus cu tărie, argumentat și probat, refuzul dur de a accepta prostia și necunoașterea.

Analizând dinamica activității listei de persoane din profilul meu pe facebook, cu desăvârșire vă spun, timpul trece oricum, lumea este dezorientată, majoritatea vor să se manifeste acolo, unde nimeni nu-i cunoaște, temându-se să iasă și să spună acel adevăr care-l cunoaște, dar majoritatea gândesc cu televizorul și manipulările, fără a se aprofunda în esența activităților și evenimentelor care au loc în societate.

Aseară am spus în direct, dacă vreți schimbare, trebuie să plătiți prețul, de altfel veți primi în continuare ”culioace” cu urez și făină, ca ulterior să fiți furați. Sau altfel, să nu primiți nimic, în afară de promisiuni de adevăr fals și demnitate compromisă, oameni derivați din nomenclaturiști și ex-guvernatori, de fapt, care tot v-au furat și și-au bătut joc de voi.

Acest teritoriu cu oameni, în formatul acesta, nu trebuie nimănui, chiar nici Rusiei, în afară de a menține tensiune aici, în regiune, este comod de a executa influențe și presiuni de ordin economic și militar altor state.

Oameni buni, astfel vreau să înțelegeți că această Moldovă practic nu trebuiește nimănui. În ultimul timp chiar și România privește acest teritoriu deja a lehamite.

Aceasta îmi permite să fac o concluzie importantă, dacă nu unică, trebuie să începem a munci foarte mult, pentru ca a arăta că noi dorim ceva concret, că putem să fim și noi o societate câtuși de cât. Există posibilități? Da, există. Însă trebuie să ne luăm privirile dinspre Est și dinspre Vest, să încetăm de a mai sta cu mâna întinsă spre West iar cu Westul să-ți faci jocurile, să sucim mâinile și să ne apucăm de muncă.

Totuși, nu poți face o concluzie doar în baza activității unui singur profil pe facebook, însă cam aceiași am auzit de la alții, care mai au capacitatea de a analiza și discerne treaz.

Nu vă uitați cu dispreț sau cu prea mare nădejde spre cei care azi conduc acest teritoriu. Acum este timpul lor și aceasta este corect. Nu este treaba noastră să-i judecăm și să-i condamnăm. Nota le o va da electoratul la timpul respectiv, iar pentru acțiunile lor le o va da judecata și închisorile. Și dacă așa s-a întâmplat, atunci așa să fie, natura nu o putem schimba noi, ea este prevăzută.

În așa fel, analiza îmi permite să concluzionez că există masă critică de oameni cu care se poate face schimbare.
Noroc tuturor care se dezleagă de mine. Să se dezlege și alții care nu tolerează adevărul și demnitatea de Om.

0

Leave a Reply