URSS – fabrica morții și răul contra oamenilor

Numărul oamenilor din fosta URSS, care au murit în timpul celui de-al II-lea RM, din cauza nebuniei conducerii acelei țări, depășește 48,0 milioane de oameni.

Am studiat, am analizat și am calculat numărul celor omorâți pe câmpul de luptă pentru toate orașele-eroi sovietice, pentru alte orașe și localități din fosta URSS, în nodurile de luptă principale cum a fost la Kursk și altele, am analizat celelalte aspecte și componente ale războiului din 1941-45. Numai în luptele pentru rezistența orașelor și unor noduri de luptă, cifra celor morți constituie aproximativ 18 milioane de soldați sovietici.

Plus la această cifră, în primele zile de război de la Baltica până la marea neagră au fost omorâți mai mult de  1,5 milioane de oameni.

În primele 2,5 luni de război s-au predat nemților 3,9 milioane de soldați ruși, iar în tot războiul peste 5,0 milioane de soldați.

În perioada de război pentru teritoriile țărilor Est-europene (Polonia, România, Ungaria, Iugoslavia, Bulgaria, etc.) au murit peste 3,0 milioane de soldați sovietici.

Pe teritoriul Germaniei au murit peste 1,5 milioane de soldați sovietici.

Populației sovietice civile, dusă în Germania, nimeni nu știe contul, dar ce s-a putut de calculat constituie peste 7,0 milioane de bărbați, femei, copii.

Nimeni nu cunoaște numărul exact al populației civile, care a murit în timpul războiului pe teritoriile sovietice ocupate. Calculele ne vorbesc despre cifra între 6-8 milioane de oameni omorâți.

Nu se cunoaște numărul populației care a luat parte în luptele ilegale și de partizani, dar calculele ne vorbesc despre cifra de aproximativ 1,8 milioane de oameni, din care 1,5 au murit în luptele cu nemții.

Când se vorbește despre numărul celor căzuți nu se include și numărul civililor din spatele frontului. Populația care a asigurat cu cele necesare armata a suferit foarte mult, îndurând foame și boli foarte grele. Numărul celor care au murit din cauza aceasta, muncind până mureau, depășește cifra de 3,5 milioane de oameni civili.

Peste 800 000 de soldați au fost aruncați în lagărele de concentrare sovietice și împușcați, fiind suspectați de spionaj, dezertori  și alte prostii staliniste.

Peste 1,5 milioane de oameni civili, din spatele frontului, în perioada războiului, au fost arestați și aruncați în lagărele de concentrare fiind recunscuți ca dușmani și trădători.

Aceste cifre nu reflectă totalitatea nebuniei sovietice care a funcționat ca o mașinărie de omorât în masă a oamenilor în timpul războiului.

Mai aveți dubii că Stalin, regimul lui și URSS să nu fie recunoscute ca fasciste și să fie condamnate respectiv?

0

Leave a Reply