Limita disperării, lăsăm acest copil să moară?

Doamne – Doamne! Sistem bancar absolut putred și criminal.

Cum e posibil așa ceva în această țară?

Stă copilul pe patul de moarte, în vârstă de 3 ani, cu diagnoză foarte complicată pentru toată viață înainte, iar banca nu vrea să înregistreze donația pentru tratamentul copilului. Au cerut și li s-au prezentat diferite documente despre donator, declarații de venituri, despre activități, despre faptul că donatorul este milionar, ca deține activități economice, declarații că achită impozite, de naștere, de viață, că nu are antecedente penale, că nu știu ce altceva. Toate absolut li s-au prezentat și încă deasupra alte documente, de care vreți si cum vreți.

Cel mai enervant devine faptul că același DONATOR a finanțat o operație chirurgicală în Israel de peste 100 000,0 dolari, tratamentul în Moscova foarte costisitor, alte tratamente în alte țări, și în același cont au fost primiți de la același donatori zeci de mii de dolari, pe care au fost cumpărate medicamente foarte costisitoare și tratamente altele.

Acum această BANCĂ, de la mama copilului cere să li se aducă  certificate, contracte, facturi, diagnoze, ”sprăvci diferite”, alte zeci de documente, care sunt inutile absolut, dar care au fost prezentate deja, și totuși banca refuză să înregistreze banii în cont.

Iar copilul suferă, părinții suferă, rudele suferă, donatorul este crucit, lumea nu știe ce să mai facă.

La limita disperării totul.

Spuneți voi, ce putem face?

Eu m-am epuizat, cu toate cunoștințele mele, profesionalismul meu, atitudinea mea, insistența mea, răbdarea mea, care mulți din voi mă cunoașteți.

Se spală zeci de miliarde de dolari prin sistemul banca, se fură miliarde de dolari anual din societatea moldoveană în fiecare an, dar când este vorba de salvat un copil funcționează legile lor.

Nu fiți indiferenți. Azi e la această familie situația așa, mâine poate fi la voi.

 

0

Leave a Reply