Coloana a cincea

Conform informațiilor secrete absolut exacte, la ziua de astăzi în Republica Moldova activează 36 de ONR-uri, membrii cărora periodic se deplasează într-o țară la diferite antrenamente și aplicații. Numărul acestor membri este de aproximativ de 5500 de oameni cu vârsta cuprinsă între 14-38 de ani. Aceasta ar fi doar avangarda de primă linie, la care sunt gata să se alipească încă cel puțin 10 000 de persoane care iubesc băștinașii, adică pe moldoveni, până la extrema de jos a urii.  Majoritatea din ei sunt strict orientați spre deturnarea RM din calea europeană și schimbarea spre Est.

Totodată, conform unor surse exacte de informații, în teritoriul secesionist ”pmr”, pentru toți acești oameni (coloana a 5-a) sunt pregătite surse de armament din cel mai modern din dotarea serviciilor speciale rusești.

Din informațiile de încredere, în RM există niște angajamente politice ale unor mișcări politice, care sunt predispuse cu orice preț să dea jos regimul oligarhico-dictatorial, inclusiv prin desființarea RM ca stat, indiferent de orientarea europeană a RM.

În ultimele 8-12 luni au avut loc mai multe întruniri ale persoanelor reprezentante ale acestor mișcări în diferite țări la care se elaborează scenarii de punere în aplicație a planurilor elaborate. O țară a format un buget special pentru aceste acțiuni.

Dacă urmăriți cu atenție activitățile politice ale partidelor politice, în special din ultimele 6-10 luni se evidențiază niște fenomene de natură extremist-separatistă. Unele persoane de la sudul RM au primit instrucțiuni speciale, iar unii membri ale acele 36 ONG-uri permanent sunt în mișcare, ba la nord, ba la sud, ba le Est.

Nu exclud că datele poliției rutiere monitorizează harta mișcărilor acestor persoane.

Câteva servicii din Moldova sunt bucșite cu persoane cu duble sau chiar triple apartenențe la serviciilor speciale ale altor țări.

 

0

Leave a Reply