Ar fi o diversiune asupra Moldovei?

Cine a organizat-o?

Observați cum sunt scoși, de presă în față indivizi cu trecut dubios și compromis, foști criminali și hoți, foști miniștri fricoși cu trecut compromis care au fost complici la scheme si furturi, deputați analfabeți, experți fără cunoștințe în domeniu și politologi din stradă, ființe ratate, mizerii, gunoi, oameni fără scrupule?

Cu toți străinii care mă întâlnesc mă întreabă:

Cei care apar la televiziunile voastre sunt cei mai buni. De altfel la ei în țară sunt promovați și întrebați cei mai buni și profesioniști oameni, dar nu indivizi plătiți de patroni, care formează opinie publică…

Dragi cetățeni, tot globul pământesc își face concluzii greșite astfel despre moldoveni și aceasta ”quasi-țară-stat”.

V-o spun cu toată cunoștința de cauză, la noi în Moldova, avem profesioniști deosebit de talentați, economiști, politologi foarte competenți și dotați, experți în majoritatea domeniilor, de talie internațională. Însă cu regret, ei sunt ocoliți de presa noastră.

Care este cauza:

Este simplu. Poporul trebuie să fie prostit, să nu cunoască adevărul. Astfel e mai ușor de-i pus căpăstrul și de-l călărit. Devine mai ascultător.

Avem nevoie de presă liberă și independentă, echidistantă și imparțială.

Este mare jale, că și unele surse străine acreditate în RM fac același lucrru. Oare cunosc proprietarii lor despre asta ori nu?

 

 

0

Leave a Reply