De ce vă bateți joc de cetățeni?

Doamne, oare cât va mai persista ticăloșia la acești ticăloși, oprește-i Doamne și pedepsește-i după judecata Ta.

M-am obișnuit să nu reacționez în niciun fel, când văd cum se falsifică informațiile sau ce ne arată marele ecrane ale unor surse de informare.

Dar nu pot să tac sau să devin indiferent, când arată penali, criminali, hoți, trufași, frustrași, când în mod deschis, părtinitor țin și apără partea unor infractori și penali…

Ceva mai dăunător nu există, când aceleași surse media arată prin camerele lor de luat vederi în emisiuni, indivizi care ne explică cum putea fi evitat furtului miliardului, ce trebuia de făcut ca populația să nu achite 25 de ani aceste furt, adică acei indivizi – complici la toate crimele economice și furtul miliardului, explică ce trebuiau ei înșiși să facă, atunci, când erau la putere și aveau prin lege misiunea de a interveni, de a proteja și a nu admite hoțiile miliardului.

Rușine să vă fie că promovați atât de mizerabil și meschin indivizi dubioși și ratați, vă bateți joc de cetățeni și tăpșiți tot ce a mai rămas din valorile morale, valori despre care trâmbițați voi mereu, voi, care vă amintiți totdeauna despre codul etic al presei libere, încălcând orice normă etică și morală, voi singuri.

Ajunge să politizați orice în calea voastră. Să nu credeți că așa vi se va trece. Adevărul abia vine și va triumfa, iar voi vă veți găsi locul și vă veți fi pedepsiți chiar de acei, de care în mod fals vă faceți mari griji – poporul, societatea și cetățenii care îi amăgiți permanent de pe marele voastre ecrane.

Politicile voastre macină societatea totalmente, dezbină oamenii, seamănă în societate ură și răutate, instigă la acțiuni negândite cu consecințe fatale, patronilor voștri fiindu-le în cot de acest popor și societate, care-s folosite în modul cel mai barbar.

Doamne, oare cât va mai persista ticăloșia la acești ticăloși, oprește-i Doamne și pedepsește-i după judecata Ta.

0

Leave a Reply