Guvernare provizorie sau catastrofă socială?

De ce guvernul tace?

Oare sunt surzi și muți?

Le vorbești despre lup, iar ei înțeleg despre stână?

Ce ar trebuie de întreprins, ca ei să audă vocea cetățenilor, a unui popor întreg?

Societatea face absolut totul, manifestări de nemulțumire, proteste în stradă, mesaje prin sursele de informare în masă, chiar și sursele mass-media aservite guvernării oligarhice au început să transmită mesaje și semnale foarte clare de nemulțumire a poporului, a societății întregi.

Toate sondajele efectuate, chiar și de agențiile aservite regimului de guvernare criminală indică și le spune despre cele menționate.

Chiar dacă surzi și muți ar fi, cu totul, ar da ceva semne prin diferite gesticulații, pentru ca să se înțeleagă ce vor ei, poate vor ajutor.

Oare chiar într-atât de mult au introdus oligarhii frica în marionetele lor, că aceștia se tem măcar cu ochii să facă semne?

Dragă guvernare!!!

Nu te teme de propriul popor, domni demnitari de stat nu vă temeți de neamurile voastre, verișori, cumetri, nepoți, etc., domni funcționari voi de asemenea nu vă temeți, deoarece toți sunteți jertfele guvernării oligarhico-criminale, într-o măsură sau alta.

De aceea vă încurajez să ieșiți din viziuni, cu cât mai degrabă, cu atât mai bine pentru voi. Nu vă pătați cu totul, pe voi înșiși și apropiații voștri. Aveți puțină Demnitate pentru a scoate Adevărul în față.

Trebuie să înțelegeți ferm că oligarhii sunt doar câțiva, iar voi sunteți mulți.

A venit timpul să înțelegeți, oligarhii vă vor folosi doar ca să șteargă pantofii cu voi și veți fi aruncați pe urmă la gunoiul, din care nu veți mai putea ieși nicio dată. Chiar dacă v-au permis să scoateți bani din funcțiile pe care le ocupați, aceștia nu vor fi de ajuns ca să vă spălați imaginea și obrazul vostru și a tuturor neamurilor voastre nicio dată față de societate și veți deveni pentru totdeauna derbedeii națiunii ratați ai societății.

Mai este puțin timp pentru ca guvernarea să conștientizeze amploarea mâniei societății. Însă timpul nu stă și așteaptă. Mai au la dispoziție puțin timp pentru a intra în dialog cu societatea, pentru ca să clarifice problemele create de ei înșiși societății, să conștientizeze proporțiile mâniei sociale și consecințele care pot urma, ca să ia în considerare durerile propriilor cetățeni, aspirațiile poporului pentru a construi totuși un stat de drept cu adevărat, unde voința poporului să fie pusă în față, ci nu ambițiile proprii ale oligarhilor și banditismului legiferat.

Guvernarea aservită criminalilor  trebuie să înțeleagă cu nu mai are timp și cale mai departe.

Să fie clar, doar numai o guvernare provizorie poate salva Republica Moldova de la catastrofa socială.

Guvernanți, așa cum sunteți voi, cetățenii așteaptă semnale clare de la voi…

 

 

0

Leave a Reply